Begravelsesbyrå Hedmark (Innlandet): Velkommen til Fonus

Fonus har flere begravelsesbyråer i Innlandet (tidligere Hedmark). Vi bistår deg med all hjelp du trenger eller ønsker for å arrangere en begravelse eller bisettelse, og selvsagt også en seremoni som blir et personlig farvel og en hyllest til det levde liv.

Tar du kontakt med oss, vil vi ta oss av alt det praktiske du måtte ha behov for hjelp til. Dette kan være alt fra bestillinger til dokumenter, henting, blomster og gravstener. Vi har også mange gode samarbeidsavtaler med lokale blomsterleverandører og cateringselskaper til minneseremonien.

Fonus begravelsesbyrå vil bistå best mulig i en krevende situasjon, og du kan ringe oss hele døgnet. Det er ofte mye som skal avklares på kort tid, og vi er tilgjengelige for deg når du trenger oss.

Nedenfor finner du kontaktinformasjon til de lokale byråene. 

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å ringe oss døgnet rundt på 03024

Kontakt oss for et personlig møte med ditt lokale begravelsesbyrå.

BEGRAVELSESBYRÅER I HEDMARK

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ønsker du å gi blomster eller en minnegave, er det enklest å gjøre det via Fonus sine minnesider. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om minnegaver eller ønsker hjelp rundt dette.
Ved siden av å tilby bistand ved bisettelse og begravelse med seremoni, tilbyr vi også:
  • Transport: Er det behov for å transportere den avdøde før vi planlegger begravelsen, sørger vi at det blir gjort.
  • Bekreftelse av dødsfall: Kontakt oss om du er i tvil om dødsfallet er bekreftet.
  • Nedlegg i kiste: Vi leger avdøde i kiste, og ivaretar ønsket påkledning, svøp og stell
  • Blomster og kiste: Fonus har stort utvalg av blomster, kister og urner som bidrar til å gi seremonien et personlig preg.
Videre kan vi også bistå med alt det praktiske, dødsannonse, papirarbeidet, transport av avdøde for selve bisettelsen og gravsten. Gjennom hele prosessen legges det stor vekt på familiens ønsker og behov, og vi er der for dere hele tiden. Du kan lese mer her på vår nettside.
Når dødsfallet inntreffer ønsker de fleste å snakke med et begravelsesbyrå raskt, gjerne så raskt som mulig. Du kan derfor nå oss hele døgnet via telefon. Finn ditt nærmeste kontor ovenfor eller ring 03024 for å komme i kontakt med oss. Vi vil være på plass innen kort tid dersom det er behov for umiddelbar bistand.
Dersom du har behov for det, kan du søke NAV om gravferdsstønad til å dekke faktiske og nødvendige utgifter til gravferden. I tillegg kan du motta støtte til båretransport. NAV refunderer inntil kr. 25 377. Om du lurer på om du har rett på stønad, kan du lese mer om mulighetene og reglene her.
Vi har alltid fokus på hygiene, noe vi også hadde før pandemien. Fonus begravelsesbyrå Hedmark (Innlandet) sikrer at begravelsen gjennomføres trygt og at smittevernreglene overholdes i henhold til nasjonale og kommunale restriksjoner. Alle våre ansatte følger råd og veiledninger gitt av Helsedepartementet, FHI og VIRKE Gravferd, som gjelder for gravferdsbransjen. Merk at myndighetene enda oppfordrer til å begrense fysiske møter. Vi har god erfaring med å gjennomføre telefonmøter for planlegging av begravelsen, med støtte i presentasjonene på hjemmesiden vår. Fra 26.januar 2021 har det også dessverre ikke være tillatt med minnestund, syning eller vaskeseremoni. Vi følger situasjonen tett, og åpner opp for dette så snart det er forsvarlig.

Ansatte ved Fonus begravelsesbyrå Hedmark

Bjørn Thorstensen

Teamleder Innlandet
Gravferdskonsulent

900 68 803


Janicke Sveberg

Gravferdskonsulent

Nils Arve Karlsen

Gravferdskonsulent og Seremonileder

Torunn Ingvoldstad Nybakken

Gravferdskonsulent