Begravelsesbyrå Løten: Velkommen til Fonus

vi_hjelper_deg_videre@mittfarvel.no

Fonus begravelsesbyrå Løten er her for deg og vil tilpasse gravferder og minnestunder etter individuelle behov. Vi holder til midt i Løten sentrum i Meieriveien 2.

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Løten-kontoret vil møtet mellom deg og oss alltid være uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge det som er best for deg og dine nærmeste.

Ring oss hele døgnet på 62 59 09 22 for å avtale tidspunkt for møte. Vi kan også møtes hjemme hos deg, på arbeidsplassen din eller et annet sted der du synes det er mest praktisk å planlegge begravelsen.

Seremonilokaler i Løten og omegn

Det er gravferd i Løten på tirsdager og fredager, kl. 11.00 og 13.00 begge dager.
Du kan velge om begravelsen skal finne sted i kirken eller i kapellet. Av mulige seremonilokaler finner du i Løten blant annet:

  • Løten kapell (70 sitteplasser)
  • Løten kirke (400 sitteplasser)
  • Romedal kirke (440 sitteplasser)
  • Vallset kirke (350 sitteplasser) 

For mer informasjon se Løten Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær i Løten

Det er flere muligheter for minnesamvær i området. Tar du kontakt med oss undersøker vi gjerne mulighetene for deg eller videreformidler ulike alternativer.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Løten gravlund har i dag to minnelunder. En minnelund for voksne og en minnelund for barn. Det er kirkegård ved Løten kirke. For mer info om gravsted se nettsidene til Løten kirkelige fellesråd.

Fra vårt kontor i Løten betjener vi familier i hele Løten og omegn. Vi har også kontor andre steder i landet

Fonus i Løten har kontor midt i Løten sentrum. Vi holder til på gateplan med direkte inngang og har gode parkeringsforhold med gratis parkering på p-plasser rett ved døren. Det er også offentlig transport i nærheten.

Vi har ikke noen betjent resepsjon eller fastsatt åpningstid, men er tilgjengelige 24 timer i døgnet, hele året. Du vil alltid få snakke med en av oss i Fonus begravelsesbyrå ved å ringe 62 59 09 22 eller 03024. Du kan også benytte «Kontakt oss» på nettsiden.