Begravelsesbyrå Stange: Velkommen til Fonus

Fonus begravelsesbyrå Stange har kontor i Vikasenteret på Ottestad. Vi holder til på gateplan rett ved siden av legekontoret. Vi har ikke fast åpningstid, men reserverer kontoret til deg når du kontakter oss slik at vi kan møtes helt uforstyrret. På den måten kan vi sammen planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste i rolige omgivelser.

Fra vårt kontor i Stange betjener vi familier i hele Stange og i Hamar-regionen. Ring oss hele døgnet på 62 53 00 16 for å avtale tidspunkt for møte. Skulle du heller ønske det, kan vi også møtes hjemme hos deg, på arbeidsplassen din eller et annet mer praktisk sted. Vi ønsker å gjøre det vi kan for å bistå best mulig i en vanskelig situasjon. 

Seremonilokaler i Stange

Det finnes mange mulige steder å holde begravelsen i og rundt Stange. Noen eksempler er blant annet:

  • Stange kirke (400 sitteplasser)
  • Romedal kirke (440 sitteplasser)
  • Ottestad kirke (350 sitteplasser)
  • Ottestad kapell (livssynsnøytralt)
  • Vallset kirke (350 sitteplasser)
  • Tanken kirke (450 sitteplasser)
  • Strandlykkja kirke (90 sitteplasser)

For mer informasjon se Stange Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Enkelte institusjoner og sykehjem har også kapell som kan benyttes til begravelser med få fremmøtte eller til samling ved kisten, som for eksempel Stange helse- og omsorgssenter.

Minnesamvær i Stange

Det er mange muligheter for minnesamvær i området. Tar du kontakt med oss undersøker vi gjerne mulighetene for deg eller videreformidler ulike alternativer.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har godt med gratis parkering rett ved døren, både utendørs og under tak. Busstopp finnes også i umiddelbar nærhet.
Den avdøde skal fortrinnsvis gravlegges på den kirkegården vedkommende sokner til. Når en velger et nytt gravsted vil kirkevergekontoret anvise gravplass. For mer info om gravsted se nettsidene til Gravferdsavdelingen i Stange.
Vi bistår blant annet med å tilrettelegge og planlegge begravelse etter individuelle behov. Når et dødsfall inntreffes ønsker de fleste å snakke med et begravelsesbyrå raskt, og vi har derfor en døgnåpen vakttelefon. Mye skal avklares på kort tid, og Fonus begravelsesbyrå vil bistå best mulig i en krevende situasjon. I forbindelse med dødsfall kan vi hjelpe med seremoni, kiste, blomster og kistedekorasjon, minneside, dødsannonser, gravsten, papirarbeid og alt det praktiske. Vi har også egen hentetjeneste ved dødsfall.