Velkommen til Fonus Begravelsesbyrå Manglerud

Kontakt oss

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Manglerud-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Ring oss hele døgnet på 22 50 00 30 for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss

Fonus på Manglerud ligger i nye, lyse og flotte lokaler på Manglerud senter. Vi holder til i 2. etasje, over Vinmonopolet. Fra hovedinngangen tar man rulletrappen som er rett frem når man kommer inn døren, opp en etasje og til høyre.

Dersom du kommer med bil, er det 3 timer gratis parkering både utendørs og under tak på senterets parkeringsplasser. Bare husk å innløse billett i en av automatene og legg den godt synlig i frontruta. Om du ønsker å stå lengre kan du betale for dette på automatene.

Hvis du benytter deg av kollektivtrafikk er det både T-baner (linje 4 og 6) og busser (23) i umiddelbar nærhet. Stoppet heter Manglerud T-bane.

Vi planlegger gjerne begravelsen sammen hjemme hos deg, på arbeidsplassen din, eller et annet sted, der du synes det er mest praktisk.

Begravelseslokaler ved Manglerud

Det er både kirker og kapeller i nærheten, men også nøytrale seremonirom tilgjengelig.
De mest brukte kirkene er:

Sted

Antall sitteplasser

Bekkelaget kirke

420

Bøler kirke

500

Grorud kirke

500

Haugerud kirke

370

Høybråten kirke

168

Klemetsrud kirke

130

Lambertseter kirke

 

600

 

Manglerud kirke

310

Mortensrud kirke

 

550

 

Nordstrand kirke

 

480

 

Oppsal kirke

 

586

 

Østre Aker kirke

500

 

For mer informasjon se Oslo Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Livssynsnøytral begravelsesseremoni

Av nøytrale seremonirom som kan brukes av alle, uavhengig av trosretning, er Alfaset gravlunds kapell og Østre gravlunds kapeller. I tillegg til kirkene og kapellene har de aller fleste sykehjemmene tilgjengelige kapeller for mindre seremonier.

Minnesamvær

For mange er det naturlig å treffes etter seremonien til et minnesamvær, for å kunne prate sammen i avslappende omgivelse og minnes avdøde mens man inntar et godt måltid. Av steder vi har gode erfaringer med er blant annet:

Skullerudstua

Abildsø hovedgård
Østmarkssetra
Helsfyr hotell
Skøyen hovedgård

Fonus samarbeider også med Nobel Catering og leverer gjerne catering til minnesamvær, – hjemme eller ute på for eksempel et klubbhus eller annet ønsket sted.

Gravplasser ved Manglerud

Det er gravlund på Alfaset, kirkegård på Klemetsrud og urnegraver på Østre Aker kirkegård.

For mer info om gravsted se nettsidene til Oslo Kommune.