Velkommen til Fonus Begravelsesbyrå Røa

Kontakt oss

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Røa-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Ring oss hele døgnet på 22 50 03 00 for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss

Fonus Røa ligger i Røa-krysset i et rødt murbygg. Inngangen til kontoret ligger rett ved siden av Rema 1000 og Optima Naptrapatklinikk. 
Vi har flyttet på andre siden av gaten av der vi holdt til tidligere.

Ankommer du med bil er det parkering mot betaling.

Røa T-banestasjon, og stoppested for buss linje 32, 41 og 47 er kun et minutts gange fra kontoret. Det er også stoppested for taxi i umiddelbar nærhet.

Fra vårt kontor på Røa betjener vi familier fra hele Oslo vest.

Vi planlegger gjerne begravelsen sammen med det hjemme hos deg, på arbeidsplassen din, eller et annet sted, hvis du synes det er mest praktisk.

Begravelseslokaler ved Røa

Det er både kirker og kapeller i nærheten, men også nøytrale seremonirom tilgjengelig. De nærmeste kirkene er:

Sted

Antall sitteplasser

Holmenkollen kapell

200

Røa kirke

500

Sørkedalen kirke

250

Voksen kirke

400

 

For mer informasjon se Oslo Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Livssynsnøytral begravelsesseremoni

Av livssynsnøytrale seremonirom er Haslum Krematorium, Vestre gravlund og Voksen Kirkes kapell alle gode alternativer innenfor rimelig avstand.

Minnesamvær

For mange er det naturlig å treffes etter seremonien til et minnesamvær, for å kunne prate sammen i avslappende omgivelser og minnes avdøde mens man inntar et godt måltid. Av steder vi har gode erfaringer med er blant annet:

• Eckbos selskapslokaler
• Risvollen selskapslokaler
• Holmenkollen Restaurant

Menighetshuset på Voksne kirke og Røa Kirke er også svært egnet. Fonus samarbeider også med Nobel Catering og leverer gjerne catering til minnesamvær, – hjemme eller ute på for eksempel et klubbhus eller annet ønsket sted.

Gravplasser

Røa og Sørkedalen menighet har gravplass på Voksen kirkegård.

For mer info om gravsted se nettsidene til Oslo Kommune.