Velkommen til Fonus Begravelsesbyrå Stabekk

Kom i kontakt med oss

Du kan enkelt nå oss på følgende måter:
  • Via telefon på telefonnummer 67 12 19 89.
  • Ved å sende en e-post til vi_hjelper_deg_videre@mittfarvel.no
  • Ved å legge igjen ditt telefonnummer her, så kontakter vi deg ved første anledning.
  • Ved å besøk oss. Vår besøksadresse er Gamle Drammensvei 46D, 1369 Stabekk. Innkjøring og parkering via Jernbaneveien.
Vi har i tillegg døgnåpen telefon med nummer 23 16 83 30. Dette innebærer at du kan ringe oss hele døgnet ved behov. Vi opplever for eksempel at når dødsfallet inntreffes, ønsker de fleste å snakke med et begravelsesbyrå raskt. Husk at vi er her for deg når du trenger oss!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Listen vår over tjenester og produkter er nærmest like lang som antall år vi har vært i bransjen. Velger du Fonus Begravelsesbyrå, vil du få bistand til alt tilknyttet gravferden/begravelsen. Vi hjelper blant annet med umiddelbar hjelp ved dødsfall som henting av avdøde. Vi tilbyr kister, gravstener, blomster, musikk, seremoniledelse, minnesamvær, programhefter og minnesider. Videre er vi der for deg gjennom planleggingen, implementeringen og i tiden etter, samt gir råd i sorgprosessen. Du finner mer informasjon om alle tjenester her på nettsiden.
Det er selvsagt opptil enhver å vurdere dette, men mye skal avklares på kort tid. Det er derfor å anbefale å ta kontakt så fort det lar seg gjøre, selv om sorgen er tung og overveldende. Vi kan ta oss av det meste når vi først har blitt enige, slik at du slipper å tenke mer på alt det praktiske.

Når noen man er glad i dør, føler man seg ofte sårbar og usikker. Vi lever fremdeles i en uvanlig tid på grunn av smitteverntiltakene i samfunnet. Det er dermed naturlig å føle seg usikker, både for de nærmeste etterlatte og for de som ønsker å delta i begravelsen. Fonus Begravelsesbyrå sikrer at begravelsen gjennomføres trygt og at smittevernreglene overholdes. Vi følger myndighetene og FHIs til enhver tid gjeldende regler og retningslinjer, og også kommunale restriksjoner. Det er gledelig å kunne dele at vi per av august 2021 nå har anledning til å møte pårørende fysisk. Vi holder god avstand og gjennomfører ekstra renhold på alle kontorer. Samtidig har vi også god erfaring med å gjennomføre telefonmøter for planlegging av begravelsen (med støtte i presentasjonene på hjemmesiden vår). Du kan lese mer

Fonus Begravelsesbyrå ønsker å gjøre ditt valg av gravsten enklere ved å tilby et stort utvalg bestående av 150 forskjellige modeller fordelt på få prisgrupper. Du finner alt her på nettsiden og kan også gjennomføre bestillingen i nettbutikken. Stenene leveres komplette, som innebærer komplette personalia (evt. ornament og ønsket ettertekst), nødvendig søknad til gravlundsmyndighetene og montering av gravstenen på gravstedet med sokkel og rustfrie bolter.

BEGRAFNINGSBYRÅER I STABEKK