Begravelsesbyrå Råde: Velkommen til Fonus

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Råde-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Du vil oppleve at våre ansatte er der for deg og vil gjøre sitt ytterste for å tilpasse enhver gravferd etter individuelle behov og ønsker. Vi betjener familier i hele Råde fra vårt kontor, men planlegger gjerne begravelsen sammen med deg i hjemmet ditt, på arbeidsplassen din eller et annet sted der du måtte føle det er mest praktisk. Ring oss hele døgnet på 69 35 40 20 for å avtale tidspunkt for møte.

Begravelseslokaler i Råde

Det finnes kun én kirke og et kapell som brukes til seremonier i Råde:

  • Råde kapell (120 sitteplasser)
  • Råde kirke (250 sitteplasser)
  • Tomb kirke ( 275 sitteplasser)

For mer informasjon se Råde Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær

For minnesamvær er Bøndenes hus og Furuly menighetshus mest brukt. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, spørsmål og reservasjoner.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det finnes bare én gravlund i kommunen, og det er Råde gravlund.
Fonus begravelsesbyrå Råde ligger sentralt plassert rett ved E6. Kommer du med bil, er det avkjøring fra E6 mot Jonstenkrysset. Deretter tar du til høyre i rundkjøringen og kjører forbi McDonalds og tidligere Smartclub mot avkjøring til høyre merket “Jonsten.” Kjør forbi Vannsjø Lensmannskontor, og du vil se en stor parkeringsplass på venstre hånd. Kontoret ligger mellom Auto tuning og Råde Selskapsmat. Her er det gode parkeringsmuligheter, men det et er også kollektivtransport i nærheten.
Ved siden av å tilby bistand ved bisettelse og begravelse med seremoni, tilbyr vi også:
  • Transport: Er det behov for å transportere den avdøde før vi planlegger begravelsen, sørger vi at det blir gjort.
  • Bekreftelse av dødsfall: Kontakt oss om du er i tvil om dødsfallet er bekreftet.
  • Nedlegg i kiste: Vi leger avdøde i kiste, og ivaretar ønsket påkledning, svøp og stell
  • Blomster og kiste: Fonus har stort utvalg av blomster, kister og urner som bidrar til å gi seremonien et personlig preg.
Videre kan vi også bistå med alt det praktiske, dødsannonse, papirarbeidet, transport av avdøde for selve bisettelsen og gravsten. Gjennom hele prosessen legges det stor vekt på familiens ønsker og behov, og vi er der for dere hele tiden.

BEGRAFNINGSBYRÅER I RÅDE