Fonus begravelsesbyrå – vi er alltid her for deg

Når et dødsfall inntreffer, ønsker de fleste å snakke med et begravelsesbyrå raskt. Spørsmålene er mange og mye skal avklares på kort tid. Fonus begravelsesbyrå vil bistå best mulig i en krevende situasjon. Derfor er våre telefoner betjent hele døgnet, også i helger.

Ingen resepsjon, men døgnbetjent servicetelefon 7 dager i uka

Vår erfaring er at de fleste foretrekker å bruke telefon eller nettsiden vår for å etablere den første kontakten med oss. Derfor har vi ikke betjent resepsjon på avdelingene våre, men servicevakt 24  timer i døgnet.

Når du har reservert tid, møter en av våre gravferdskonsulenter deg der du ønsker, enten på en av våre 29 avdelinger eller hjemme hos deg om du foretrekker det.

Fonus begravelsesbyrå gjennomfører begravelser i Oslo, Viken (Akershus og Østfold), Vestfold samt i Innlandet (størstedelen av Hedmark).

Du er velkommen til å reservere tid når du trenger å planlegge en begravelse, ordne gravsten, eller bare ønsker informasjon. Det gjør du på telefon 03024, eller via «Kontakt oss» her på nettsiden. Vi garanterer deg respons i løpet av kort tid.

Du kan ringe Fonus begravelsesbyrå hele døgnet. Servicevakten har full oversikt over alle våre dyktige gravferdskonsulenter og 29 avdelinger. Servicevakten hjelper deg raskt med å reservere en tid som imøtekommer ditt behov. Oversikt over alle våre kontorer finner du her: https://www.mittfarvel.no/begravelsesbyra/.

Du vil alltid få snakke med en av oss i Fonus begravelsesbyrå på vår telefon 03024, eller ved å benytte «Kontakt oss» på denne siden. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uka.